klemen Admin
Število prispevkov : 326 Age : 38 Location : Zagorje ob Savi Registration date : 24/07/2008
| Naslov sporočila: Regina: Kuhanje me sprošča Sre Okt 21, 2009 9:57 am | |
| V Reginini kuhinji diši prav po vsem. "Res je, da smo malo mahnjeni na testenine in ostale italijanske dobrote, a tudi vonjave drugih držav ter dežel v naši kuhinji ne manjkajo," je za naš portal spregovorila Regina, ki se najraje sladka s smetano. Arome v njihovi kuhinji se prilagajajo sezonam. "Poleti je na naših krožnikih vedno kaj bolj lahkega in hladnega, pozimi pa so bolj krepke in zabeljene zadeve, da nas čim manj zebe," se je pošalila. Sicer je simpatična pevka nora na tartufe. "Sem tartufoman. Od tega okusa se mi kar meša. A na žalost si jih le redko privoščim, poleg tega pa je zelo težko dobiti zares dobre." Regina kot skrbna mama in žena kuha vsak dan; če ne kosila, pa vsaj večerjo. "Uživam pri kuhi, ker me sprošča in ker je kreativna. Pri tem pa mi pomaga najbolj tašča. Mož je kuharski analfabet in razen jajc na oko ne zmore ničesar," nam je zaupala v smehu in dodala, "Se pa kuhanja loteva sin, a takrat želi biti v kuhinji sam, brez naše pomoči, in moram povedati, da nas je že prijetno presenetil." Tako kot kuhanje ji tudi peka ne dela nobenega problema. "Svoje povabljence vedno prijetno presenetim s katerim od preizkušenih receptov. Gotovo pa se mojih sladkarij najbolj razveselita prav sin in mož." Vir: http://www.tocnoto.si/25040-Regina-Kuhanje-me-sprosca | |
|