klemen Admin
Število prispevkov : 326 Age : 38 Location : Zagorje ob Savi Registration date : 24/07/2008
| Naslov sporočila: Halle Berry obožuje intenzivne orgazme Tor Sep 22, 2009 7:27 pm | |
| Halle Berry priznava, da pri 42 letih veliko bolj uživa v seksu kot pa je dvajset let nazaj, razlog so neverjetni orgazmi! Igralka, ki je bila pri svojih 42 letih izbrana za najlepšo žensko, je mamica deklice Nahle in v zvezi z mlajšim manekenom Gabrielom Aubryem. Halle priznava, da se je od moških, ki jih je imela v perteklih letih naučila veliko, še posebej kar se tiče seksa. Danes zato brez zadrege, da pobudo, pove kaj ji je všeč in njeni orgazmi so po njenih besedah takšni kot še nikoli prej! "Zdaj doživljam takšne orgazme, o katerih sem pri starosti 22 let lahko le sanjala," pravi Halle in doda: "Naučila sem se svojih trikov. Vem kaj mi je všeč in ne čakam. Dam pobudo. In ni mi pomembna količina, temveč intenzivnost orgazma!" Razkrila je tudi, da se zdaj počuti seksi kot še nikoli prej: "Res je, da se sedaj počutim seksi kot še nikoli. Nisem pa vedela, da se to opazi tudi navzven!" Vir: http://www.tocnoto.si/24458-Halle-Berry-obozuje-intenzivne-orgazme | |
|